Donateursactie 2020

Aan alle inwoners van Braamt, Zeddam en aan iedereen die V.V. Montferland een warm hart toedraagt.

Beste mensen,

Op zondag 20 september start ons eerste elftal de competitie met een uitwedstrijd tegen Witkampers. Het eerste elftal is ingedeeld in de 3e klasse C en speelt dit seizoen tegen de volgende teams: Witkampers, Gendringen, Doetinchem, DVV, HC’03, SP Lochem, OBW, PAX, SC Rheden, Ruurlo, SML, Trias en VVO.

Het aanvangstijdstip van de thuiswedstrijden is 14.00 uur. Onder leiding van trainer Ruud Pastoor is begin augustus gestart met de voorbereiding. Het team is dit jaar met een aantal jonge, enthousiaste spelers versterkt en hoopt hierdoor handhaving in de 3e klasse te bewerkstelligen. Wij nodigen u uit om de thuiswedstrijden van ons eerste elftal te bezoeken.

Ook de overige seniorenteams zijn in augustus begonnen met trainen en zullen ook op 20 september de competitie starten. Dit jaar heeft VV Montferland wederom een 2e, 3e 4e,5e, Dames, en twee 45+ Elftallen.

Als we kijken naar onze jeugd dat kunnen we met trots vertellen wij in alle leeftijdscategorieën een team hebben en dat meerdere jeugdelftallen dubbel bezet zijn. Ook de jeugdspelers van Den Dam zijn dit jaar weer aangesloten na een succesvol eerste jaar samenwerken.

Normaal gesproken houden wij de komende weken onze jaarlijkse donateursactie en komen wij bij u aan de deur. In verband met het corona virus zal het dit jaar anders zijn. Bij de eerste thuiswedstrijd kunt u uw donateurskaart aan de poort kopen. De prijs is ook dit jaar weer €15,-. Eén donateurskaart geeft uw gehele gezin toegang tot alle thuiswedstrijden van het 1e elftal.

Naast de mogelijkheid van het kopen aan de poort hebben wij dit jaar een website opgezet om digitaal de donateurskaart te bestellen of een vrije donatie te doen. Ga hiervoor naar:

vv-montferland.kentaa.nl

Mocht u digitaal de donateurskaart hebben besteld zal deze bij u in de bus gedaan worden. Zorg daarom dat u uw naam achterlaat bij het bestellen.

Wij zij ook nog steeds hard op zoek naar mensen die op welke wijze dan ook vrijwilligerswerk willen verrichten. Mocht u hiervoor interesse hebben, dan kunt u zich bij één van onze bestuursleden melden. Zonder vrijwilligers kan VV Montferland namelijk niet bestaan!

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van VV Montferland