In memoriam Diny Peeters-Jansen

Afgelopen zondag 4 juli ontvingen we het trieste bericht dat Diny Peeters- Jansen is overleden.
Diny heeft veel betekend voor vv Sint Joris ( en later voor sv Zeddam/Sint Joris en vv Montferland ). Diny was, samen met haar man Gert, jarenlang erg nauw betrokken bij Sint Joris. Zij hielp achter de bar, verzorgde het wassen van de tenues en was samen met haar man Gert actief als sponsor. Daarbij was Diny altijd bereid ergens bij te springen als dat nodig was. Maar bovenal was Diny een trouwe supporter en erg begaan met het wel en wee van vv sint Joris en vv Montferland. Samen met Gert, haar zus Thea en zwager Theo werden trouw alle wedstrijden van het eerste elftal bezocht. Menig familiefeestje werd gepland om de wedstrijden van het eerste elftal heen zodat de wedstrijden bezocht konden worden. Eenmaal op het sportpark aanwezig begonnen de kriebels bij Diny te werken en moedigde ze de spelers hartstochtelijk aan. Diny was zo begaan met de voetballers dat ze het niet vaak lang volhield op één vaste plek op het veld.

Met het ontstaan van vv Montferland verdween het voetbal uit het dorp Braamt. Dat was, en is, voor veel mensen uit Braamt een gemis. Ook voor Diny. Maar zij zette direct de knop om en zette haar supportersrol en liefde voor vv Sint Joris om in die voor vv Montferland. Elke zondag was Diny bij uit- en thuiswedstrijden van het eerste aanwezig en leefden ze hartstochtelijk mee met alles wat er gebeurde binnen vv Montferland.
Wij zijn dankbaar voor hetgeen Diny heeft betekend voor vv Sint Joris en vv Montferland. Wij gaan haar missen!

We wensen Gert, Gerdie en Maurice, Harm en Tamara en de kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Namens het bestuur van vv Montferland,

Wilfried Lubbers