Verkoop overtollige voorraad kantine vv Montferland

Omdat het voetbal voor langere tijd stil ligt en de competities dit seizoen niet afgemaakt worden biedt vv Montferland haar leden ( en andere belangstellenden ) kratten Heineken bier aan voor 10 euro ( inclusief statiegeld ). De netto prijs voor een krat bier is dan € 6,10. Daarbij hopen we dat de kopers de lege kratten inleveren bij de Coop in Zeddam en de “statiegeld actie knop “ indrukken zodat wij als vereniging ín deze, ook voor ons, moeilijke tijd nog wat inkomsten hebben.

De verkoop vindt plaats op vrijdag 10 april vanaf 18.30 uur tot 20.00 uur via het loket ( raampje ) bij de ingang van de Padevoort. Wij willen uiteraard aan alle richtlijnen van het Rivm voldoen en vragen iedereen die interesse heeft in een aankoop daar rekening mee te houden. Zo vindt betaling uitsluitend plaats via Pin en zullen we zorgvuldig omgaan met de afstandseisen.

Maar bovenal wensen wij alle leden en hun naasten veel gezondheid toe in deze moeilijke tijd waarin voetbal even van ondergeschikt belang is.

Bestuur vv Montferland