Vv Montferland huldigt jubilarissen op nieuwjaarsreceptie

Op de gezellige nieuwjaarsbijeenkomst van vv Montferland werd door Wilfried Lubbers teruggeblikt op het jaar. Voor de nieuwe fusieclub was 2019 een jaar waarin door veel vrijwilligers hard gewerkt is aan de vernieuwing van het sportpark, het opknappen van de kantine en de voorbereidingen op het eerste seizoen onder de naam vv Montferland. Ook op sportief gebied was 2019 een héél goed jaar. Het kampioenschap van het 5e elftal, de bekerwinst van de onder 19 jaar en natuurlijk de promotie van het 1e elftal springen daarbij het meest in het oog. Maar ook de prettige samenwerking met Den Dam voor wat betreft de jeugd mag zeker als een succes genoemd worden.

Tijdens de bijeenkomst werd uitgebreid stil gestaan bij de huldiging van jubilarissen. Bert Spenkelink, Miquel de Boer, Pim Berentsen, Nick van Bree, Rik en Thijs Elshoff zijn allemaal  25 jaar lid. Norbert Jansen ( 40 jaar ), Franc Bieleveldt ( 50 jaar ) en Jan Hoogland ( 65 jaar  ) vierden een nog langer lidmaatschap. Alle jubilarissen werden bedankt voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid bij vv Zeddam, vv Sint Joris en nu bij vv Montferland.

Vervolgens werd door Wilfried vooruitgeblikt op het nieuwe jaar en namens het bestuur  de wens uitgesproken dat we met zijn allen een mooi, gezond en sportief 2020 mogen beleven. Ook werden alle vrijwilligers nog eens bedankt voor hun geweldige inzet in het afgelopen jaar.

Snertloop

’s ochtends, voor de nieuwjaarsreceptie, werd traditiegetrouw de snertloop gehouden. Op een mooi en pittig parcours in Braamt werd direct de fitheid getest van de deelnemers. Yael Peeters won de 1 km loop. Mathijs Smeenk kwam als eerste over de meet op de 3 km. Bij de senioren mannen ( 6 kilometer ) ging de overwinning naar Jannes Jansen en bij de dames was Miek Lubbers de snelste. Onder het genot van een kop erwten ( en tomaten ) soep werd een geslaagde ochtend afgesloten.