VV Montferland ontvangt een bijdrage uit het Rabobank Coöperatiefonds!

Onlangs heeft vv Montferland een cheque ter waarde van € 750,00 euro ontvangen van de Rabobank. De Rabobank Graafschap heeft een Coöperatiefonds waaruit zij activiteiten en projecten ondersteunt die het welzijn van de regio versterken. Zij ondersteunen activiteiten op algemeen maatschappelijk, sociaal, economisch of cultureel gebied.

In dit verband heeft vv Montferland een bijdrage uit dit fonds gevraagd om de steeds hoger wordende kosten voor het onderhoud van het sportpark te kunnen drukken.

Elke vrijdagochtend is een groep vrijwilligers, die niet meer tot de allerjongsten behoren, actief op de Padevoort om de kantine, kleedkamers  en velden klaar te maken voor het voetbalweekend. Ook wordt er groot onderhoud gepleegd op de accommodatie ( inclusief het vele groen ). Waar dit voorheen gebeurde door de gemeente moeten de voetbalverenigingen in onze gemeente dat nu zelf doen. Een taak die zonder goede hulpmiddelen steeds zwaarder wordt. Wij zijn erg blij met onze groep trouwe en actieve vrijwilligers en willen dat zij het werk op het sportpark nog lang en in een goede gezondheid kunnen doen. Daarom zijn we dan ook blij met de bijdrage van de Rabobank. We hebben onlangs een zitmaaier gekocht en daarvoor is het bedrag  van € 750,00 een mooie bijdrage.