Teamindeling Seizoen 23/24

Teamindeling Seizoen 23/24

Beste leden en ouders,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de nieuwe voorlopige teamindeling voor het voetbalseizoen 2023-2024 nu beschikbaar is! De Technische Commissie heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alle spelers in de juiste teams zijn ingedeeld.

Je kunt de nieuwe voorlopige teamindeling vinden onder dit bericht. Houd er echter rekening mee dat deze indeling nog voorlopig is en dat er nog wijzigingen kunnen plaatsvinden.

Daarnaast willen we graag een oproep doen aan alle enthousiaste trainers en leiders die ons team willen versterken. Als je geïnteresseerd bent om trainer of leider te worden bij VV Montferland, nodigen we je uit om contact op te nemen met Vera Nieling via vera.nieling@vvmontferland.nl. Zij zal je graag verder informeren en eventuele vragen beantwoorden. We waarderen elke vorm van hulp en inzet om onze teams te begeleiden en te ondersteunen.

Let op: de trainingsavonden kunnen nog wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van trainers. Zodra we voldoende trainers hebben gevonden, zullen we de definitieve trainingsdagen en -tijden communiceren. We vragen hiervoor jullie begrip en flexibiliteit.

We kijken uit naar een fantastisch voetbalseizoen 2023-2024, vol plezier, uitdagingen en ontwikkeling voor al onze spelers. Bedankt voor jullie betrokkenheid en steun aan VV Montferland!

Met vriendelijke groet,

TC VV Montferland

Teamindeling Jeugd 23-24

Teamindeling Senioren 23-24

Webshop VV Montferland

Stand VV Montferland 1

Logo VV Montferland
Sportpark 'De Padevoort'
Vinkwijk 6
7038 EM Zeddam
0314-651192
Logo VV Montferland
Postadres
Padevoortse Allee 27
7038 AL Zeddam
0314-652385
info@vvmontferland.nl